18.09.2010

Best uten ball?

Jeg er sporadisk fotballinteressert. Ser VM, EM og landskamper - og de siste årene har jeg gått på Vålerenga-kamp en gang eller to i sesongen. Man trenger nemlig ikke være ekstremt fotballfan for å ha det gøy på Ullevål når Vålerenga spiller, det er mye annet å smile av også.

Høydepunktet er før kampen - når Klanen-gutta løper over matta med flaggene sine. Godlatter!
Eller man kan se på engasjerte fan
Og ikke minst bli dratt med i stemninga når "Vålerenga kjerke" runger over stadion

Men jeg blir engasjert i kampen også altså. Det har kanskje noe å gjøre med at oppgjørene jeg har overvært har en tendens til å ende slik:

Vålerenga - Lillestrøm: 3-1
Vålerenga - Odd: 6-0
Vålerenga - Stabekk: 4-3

Fellesnevner: Mange mål og hjemmeseier. Tror jeg må gå på flere kamper..

...

En liten digresjon:

Det fins helt sikkert mange smarte fotballspillere, men det er også dem som er best med ball... Følgende samtale mellom noen av spillerne ble hørt på bussen da Vålerenga var på vei til treningsleir i Fagernes:
Rett før ankomst oppstår en liten disputt om hvorvidt Fagernes ligger vest eller øst for Bergen - "det kommer vel an på om du står til høyre eller venstre"? Når det videre blir stilt spørsmål ved om den betydelige vannpytten til venstre for bussen er saltvann - det er da herren ved min side krymper seg, og trekker et lettelsens sukk:
Nå - er'e godt vi snart er framme.
(via enga inside)


English: Vålerenga is the best soccer team in Oslo, and the last years I've been to a game or two each season. You can have a lot of fun at a soccer game even when you're not an extreme soccer fan. For instance, I really enjoy watching those who ARE extreme fans :) 
I actually do get excited about the match also, especially since Vålerenga has a tendency to win when I'm there!

1 kommentar:

  1. Haha, ryktet skal ha det til at denne typen uttalelser forekommer hyppigere i omtalte klubb, enn i andre kjente klubber i rimelig nær radius... Heia Manglerud Star (heller ikke i Mensa...)

    Klem fra Karen

    SvarSlett