16.08.2010

Forvandling fryder

Her kommer et lite utdrag fra sommerens mindre og større innendørsprosjekter


1. Prosjekt magnetvegg

Endeveggen på den hjemmesnekra kjøkkenhalvøybokhylla mi har lenge sett uferdig ut. Et gammelt tregulv (elsk!) som heller i alle retninger gjør at det er umulig å få møbler til å stå i vater, spesielt med hverandre, noe som gir seg utslag i usymmetriske gliper og sprekker. Nå er derimot alle skjevheter skjult bak en hvitmalt, magnetisk plate fra blikkenslageren. Og jeg har endelig et sted for kjøleskapspoesien! Hundrevis av ord venter på å bli formulert i finurlige vendinger, gjerne av andre enn meg - velkommen!


     
2. Prosjekt taklampe

Den triste taklampa i gangen er blitt til en... ja, jeg vet ikke helt hva jeg syns om den ennå, men den er ihvertfall blitt lysere! Malte den hvit og har hengt på skjell fra Panduro Hobby.

3. Prosjekt "sølv"puss

Ok, dette kvalifiserer vel neppe til å kunne kalles et prosjekt, men forvandling ble det ihvertfall. Noen gamle skjeer jeg kjøpte i en antikvitetsbutikk i Gøteborg for en evighet siden har endelig kommet til sin rett.5 kommentarer:

 1. Kjøkkenøya ble super - og lampa også! Gammelt sølvbestikk blir som nytt, ja! Det har også jeg erfart. Koselig med forskjellige mønstre også!

  Håper du får en fin uke!

  mvh Solrosa

  SvarSlett
 2. En slik magnettavle vil jeg også ha! Fiiin! =)

  SvarSlett
 3. Ser ut som du har en stilig leilighet! Vil gjerne se nyanskaffet vidunder-lampe! ;-)

  SvarSlett
 4. Det var då nåken vellykka prosjekter :o)

  SvarSlett