03.04.2011

NIB-utfordring DIY

Det er ikke så ofte jeg har noe å gjøre i den månedlige NIB (norske interiørblogger) -utfordringen. Men nå kaster jeg meg utpå! Temaet er DIY - do it yourself - og her er mitt bidrag:


Min hjemmesnekra kjøkkenbenk/bokhylle/magnettavle. 


Da jeg overtok leiligheten, trengte kjøkkenet sårt mer benkeplass, mer skapplass og plass til kjøleskap. Og stua trengte en bokhylle. Med åpen kjøkkenløsning syntes det optimalt å kombinere dette :)
Jeg tegnet en slags arbeidstegning, kjøpte planker og malte i vei. Jeg fikk hjelp til å skru sammen selve bokhyllen, men resten av jobben har jeg gjort helt selv. Jenta kan da håndtere en drill!
På kjøkkensiden er det et lite benkekjøleskap og en skuffeseksjon til kjøkkeninnredningen som de forrige eierne hadde satt igjen i boden. For å få en fin sideflate, kjøpte jeg en plate hos blikkenslageren, malte den hvit og limte den på (se hvordan det så ut uten her).


Og endelig har jeg en plass for kjøleskapspoesien.

4 kommentarer:

 1. Så flott og ikke minst praktisk møbel!! :D Lett å se at du kan håndtere en drill, ja ;) ...og for ikke å glemme interiørarkitektoniske skills og malekost :)

  SvarSlett
 2. Kjempe kul! Likte godt magnettavla:)

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Og utrolig praktisk, ikke minst ;-)

  Klem, Turid

  SvarSlett